Strona: Opłaty i ważne terminy / Politechnika Rzeszowska

Opłaty i ważne terminy

red. Urszula Bysiewicz

OPŁATY

opłata obejmuje udział w konferencji i imprezach towarzyszących, dwa noclegi w hotelu Skalny SPA Bieszczady w pokoju 2-osobowym z wyżywieniem, przejazd autokarem na trasie Rzeszów-Polańczyk-Rzeszów, materiały konferencyjne, publikację w monografii naukowej.

Udział w konferencji bez publikacji w monografii naukowej – 1150 zł

Udział w konferencji z publikacją w monografii naukowej – 1450 zł

Opłata ulgowa za udział w konferencji (doktoranci) – 850 zł

Publikacja rozdziału w monografii bez udziału w konferencji – 350 zł

Dopłata do pokoju 1-osobowego 85 zł/noc

 

Dane do przelewu:

Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza 
al. Powstańców Warszawy 12
35-959 Rzeszów

NIP: 813-02-66-999

Bank PEKAO S.A. II Oddział w Rzeszowie

Nr  29124026141111000039586445

SWIFT CODE PKOPPLPW /dotyczy wpłat zagranicznych/

z dopiskiem: „NOZIJ” i imię i nazwisko uczestnika

WAŻNE TERMINY:

Do 31 lipca 2022 r. – termin zgłoszenia udziału w konferencji (https://konferencja-zm.prz.edu.pl/formularz-zgloszenia)

Do 16 sierpnia 2022 r.– termin przesłania rozszerzonego abstraktu lub pełnego tekstu artykułu na Paper Development CID Group Seminar (j. angielski)

Do 16 sierpnia 2022 r. – termin przesłania rozdziału do monografii

Do 1 września 2022 r. – termin przesłania autorom recenzji

Do 10 września 2022 r. – termin przesłania przez autorów poprawionych prac

Do 12 września 2022 r. – termin przesłania autorom informacji o akceptacji udziału w konferencji i Paper Development CID Group Seminar

Do 15 września 2022 r. – termin dokonania wpłat za uczestnictwo w konferencji lub publikację rozdziału w monografii

19 października 2022 r. – rozpoczęcie konferencji w Rzeszowie, a następnie przejazd do Polańczyka

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję